Agjent Shitje

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 16, 2021
 • Applications 0
 • Views 8
Job Overview

DIGICOM është një nga kompanitë më inovatore të komunikimit në Shqipëri. Kemi investuar për një rrjet të qëndrueshëm duke përdorur vetëm teknologjinë e rrjetit me fibra optike. Në kuadër të zhvillimit të saj, kompania ka vendosur të zgjerojë stafin e saj në pozicionin: “Agjent Shitje” për në Tiranë dhe në Durrës. Kjo është një mundësi shumë e mirë për t’u bërë pjesë e skuadrës së DIGICOM, për zhvillimin e karrierës tuaj!

Detyrat

 • Prezanton dhe u shet shërbimet e kompanisë klienteve të rinj dhe atyre ekzistues.
 • Arrin objektivat mujore të përcaktuara nga kompania.
 • Zbaton proçedurat e kompanisë.
 • Identifikon dhe zgjidh në kohë shqetësimet e klientëve.
 • Mban marrëdhënie të rregullta me klientët.
 • Bashkëpunon me kolegët deri në zgjidhjen e çdo kërkese nga klientët.

Kualifikimet

 • Aftësi komunikuese.
 • Aftësi negociuese.

Email aplikimi: hr@digicom.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.