Agjent Shitje

Punajuaj
 • Post Date: December 21, 2021
 • Apply Before: May 19, 2022
 • Applications 0
 • Views 11
Job Overview

Smart Home Albania është kompania e parë në Shqipëri me fokus sistemet Smart Home. Kompania ofron sistemet më inovative me fokus rritjen e komfortit, uljen e faturës së energjisë elektrike dhe njëkohësisht rritjen e sigurisë.Smart Home Albania është realiteti me ofertën që garanton raportin cilësi-çmim më të mirë në treg.

Smart Home Albania është distributor zyrtar ekskluziv për gjithë Ballkanin i gjigandit prodhues amerikan TIS Texas Intelligent Systems. Aktualisht kompania vepron direkt apo nepermjet rishitesave ne Shqiperi, Kosove,Mal i Zi,Serbi,Greqi,Kroaci. Nëpërmjet TIS, Smart Home Albania ofron sisteme automatizimi për shtëpi,vila, zyra, hotele të ndërtuar e funksionalë

Me rastin e hapjes se showroom-it me inovativ ne Ballkan dhe rritjen e kerkesave nga departamenti i shitjes kerkon 2 (dy ) Agjent Shitje

Detyrat

 • Promovimi dhe menaxhimi i ciklit të shitjeve për produktetet e kompanisë tek projektet e ndryshme të ndërtimeve, rezidenciale dhe komerciale;
 • Të bëjë kërkime në terren, të vendosë kontakte dhe të bëjë propozime konkrete teknike për plotësimin e nevojave të klientëve;
 • Të mirëmbajë klientët ekzistues dhe të shtojë klientë te rinj;
 • Ruan kontaktet me Individet apo kompanite qe jane potencial per tu bere Klient;
 • Të arrijë objektivat e përcaktuara nga kompania;
 • Të zbatojë politikat dhe procedurat e kompanisë;
 • Të identifikojë dhe zgjidhë në kohë shqetesimet e klientëve;
 • Të bashkëpunojë me departamentet përkatëse deri në zgjidhjen e cdo problemi/kërkese nga klientët.

Kualifikimet

 • Mosha 25-35 vjec;
 • Preferohen kandidatët me Fakultet Ekonomik/Elektronik/Elektrik;
 • Minimumi 2 vite eksperiencë në shitje në terren;
 • Përbëjnë avantash kandidatët që kanë punuar në shitje në sektor ndërtimi;
 • Të ketë aftësi shumë të mira menaxheriale dhe negociuese në mbyllje kontratash;
 • Aftësi të mira komunikuese;
 • Patente Klasi B.

Ofrojme:

 • Ambient pune motivues dhe dinamik ;
 • Page baze plus bonuse mbi shitje te realizuara apo iniciuara;
 • Makine ne dispozicion
 • Vleresim performance cdo 3-6 muaj;
 • Mundesi per rritje ne detyre ne te njejtin departament.
 • Mundesi per trajnime tek furnitoret.

Ju lutem dergoni CV tuaj tek : lejdi@smarthome.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.