Agjent Shitje

Punajuaj
  • Post Date: January 5, 2022
  • Apply Before: May 6, 2022
  • Applications 0
  • Views 15
Job Overview

Ne kuader te zgjerimit te tregut dhe klienteve tane , kompania kerkon punonjes per pozicionin e Agjentit te Shitjes.
Kushtet e punes jane optimale me tregun e punes, me dite pushimi , etj .

Per te interesuarit te dergojne CV ne email: horeca.venetabiskoteri@gmail.com ose te kontaktojne ne numrin +355696001189 .

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.