Agjent Shitje

Punajuaj
 • Post Date: January 9, 2022
 • Apply Before: May 10, 2022
 • Applications 0
 • Views 4
Job Overview
Aladini Trade Partner Shpk, me një rritëm të lartë rritje çdo vit është bërë lideri i shitjeve.

Titulli i pozicionit: Agjent Shitjesh/per Farmacite
Vendndodhja: Tiranë

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Përgjegjës për menaxhimin e një zone të caktuar dhe ndjekja e marrëdhënieve me klientët;
 • Përgjegjës për mirëmbajtjen e rrjetit ekzitues të klientëve duke u kujdesur për nevojat e tyre dhe merr porositë ditore të bëra nga klienti;
 • Përgjegjës/e për indentifikimin e klientëve të rinj;
 • Ndërton, mirëmban dhe përmirëson marrëdhëniet e biznesit me klientët duke siguruar plotësimin e nevojave të tyre sipas standarteve më të larta;
 • Inicion plane veprimi për krijimin alternativash të reja për shitjen e produkteve të kompanisë;
 • Përgjegjës për ndjekjen e proceseve të punës siç përcaktohet në udhëzimet e shitjeve dhe në përputhje me objektivat e përcaktuara nga kompania;
 • Komunikon në mënyrë profesionale me klientët dhe mban kontakte të vazhdueshme me ta;
 • Kualifikimet
 • Arsim i lartë.
 • Përvojë e mëparshme jo më pak se 1 vjet në pozicione të ngjashme;
 • Aftësi shumë të mira organizative dhe komunikuese;
 • Të zotërojë leje drejtimi të kategorisë B.
Kushte e punës: Aladini Trade Partner Shpk, ofron paketë të mirë kompesimi dhe benefitesh, përfshirë edhe bonuse bazuar në meritë dhe vlerësimin e performancës.

Procedura e Aplikimit:
Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV tuaj dhe letrën e interesit nëpërmjet emailit tek adresa hr@nettrade.al.

Ju lutem vini re se do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë.

* Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet sipas ligjit Nr. 9887 të vendosur nga Parlamenti i Shqipërisë mbi “Mbrojtjen e të dhenave personale”.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.