Agjent Shitje

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 15, 2021
 • Applications 0
 • Views 112
Job Overview

Partner Ballkanik sh.p.k. kërkon të punësojë Agjent Shitjesh.

Detyrat

Agjenti i shitjeve do jetë përgjegjës për:

• Shpërndarjen e produkteve në zonën dhe klientët përkatës
• Dorëzimin e produktit të porositur duke kryer plotësimin e dokumenteve të nevojshëm
• Të mbajë kontakte të vazhdueshme me klientët në lidhje me kërkesat e tyre
• Të kujdeset për merchandising duke vendosur materiale të ndryshme promocionale si: postera et.j, për të përmbushur realizimin e aktiviteteve promocionale
• Të raportojë shitjet ditore tek supervizori përkatës
• Të bashkëpunojë dhe të shkëmbejë informacione të vazhdueshme me supervizorin e zonës.

Kualifikimet

 • Arsimi i mesëm (i lartë përbën avantazh).
 • Eksperienca të ngjashme në fushën e shpërndarjes.
 • Të jetë korrekt dhe i disiplinuar në menaxhimin e produkteve të kompanisë.
 • Aftësi të mira komunikuese, tregtimi dhe negocimi.
 • Të jetë i aftë të punojë në grup.
 • Të jete i aftë të drejtojë furgon.

Personat e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV e tyre në adresën e-mail: burime.njerezore91@gmail.com

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.