Agjent Shitje

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 23, 2021
 • Applications 0
 • Views 90
Job Overview

A.M.G shpk – Algida® është një kompani me eksperiencë 20 vjeçare në importimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore të ndryshme të ngrira. Sot jemi prezente në të gjithë tregun shqiptar me një gamë të gjerë produktesh.
Për shkak të zgjerimit të vazhdueshëm kompania është në kërkim të stafit të ri energjik dhe me dëshirë për rritje profesionale. Kompania kërkon Agjen Shitje për:  TIRANE, DURRES, VLORE, ELBASAN, SHKODER

Detyrat

 • Viziton çdo klient në zonën e përcaktuar sipas një programi ditor që i janë caktuar nga ana e Manaxherit dhe siguron një komunikim dhe shërbim të shkëlqyer ndaj klientit.
 • Mban mardhënie të ngushta me klientët dhe menaxherët e njësive përkatëse.
 • Përgjegjës për asetet e kompanisë.
 • Përgjegjës për prezantimin e të gjithë kodeve/produkteve të kompanisë në njësi.
 • Përgjegjës për ndjekjen e procedurës së porosive, në përputhje me të gjitha udhëzimet e tregtimit të produktit.
 • Përgjegjës për dorëzimin e raporteve ditore të shitjeve.
 • Punon ngushtë me ekzekutorin dhe supervizorin e zonës për ndjekjen e gjithë procedurave financiare dhe detyrat rutinë ditore.

Kualifikimet

 • Studimet e larta përbëjne avantazh.
 • Të ketë eksperiencë pune 2-5 vjet.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të të punuarit në grup.
 • Të ketë leje drejtimi të klasit B.

Personat e interesuar duhet të dërgojnë CV me foto dhe Letër Interesi me email në adresën: hr@amgfood.com
Vetëm aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit.

A.M.G shpk- Algida® promovon shanset e barabarta!

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.