Agjent Shitje B2B

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 14, 2021
 • Applications 0
 • Views 80
Job Overview

Abissnet kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit, duke ofruar shërbime të internetit, telefonisë fikse dhe Televizionit për klientët e saj, në të gjithë territorin e Shqipërisë.

Per fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njesive kerkojme te punesojme Agjent Shitje B2B

Detyrat

 • Të krijojë dhe menaxhojë një portofol klientësh biznes.
 • Të njohë në mënyrë të shkëlqyer produktet e kompanisë, si dhe produktet e konkurentëve.
 • Mirëmban dhe përmirëson marrëdhëniet e biznesit me klientët duke siguruar plotësimin e nevojave të tyre.
 • Inicion plane veprimi për krijimin e alternativave të reja për shitjen e produkteve të kompanise.

Kualifikimet

 • Të ketë përfundur arsimin e lartë.
 • Të ketë eksperiencë në shitje.
 • Profesionalizem dhe aftësi për të bashkëvepruar dhe negociuar me klientët e biznesit

Nese mendoni se i permbushni kriteret e mesiperme mos nguroni te aplikoni me CV ne adresen e emailit: b.njerezore@abissnet.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYDevelopment
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.