Agjent shitje ne Terren

Punajuaj
 • Post Date: December 23, 2021
 • Apply Before: May 21, 2022
 • Applications 0
 • Views 12
Job Overview

Auto Domi kerkon te punesoje Agjent shitje  ne terren per reklamim e shitje pjese kembimi per autovetura .

Detyrat

 • Zhvillimi i një marrëdhënie të fortë dhe të besueshme midis klientëve kryesorë dhe kompanisë;
 • Kuptimi plotë i nevojave dhe kërkesave kryesore të klientit;
 • Zgjerimi i marrëdhënieve me klientët ekzistues duke propozuar vazhdimisht zgjidhje që përmbushin objektivat e tyre dhe sjelljen e klientëve të rinj;
 • Sigurimi që produktet dhe shërbimet e duhura u janë dorëzuar klientëve në kohën e duhur;
 • Të shqyrtojë dhe zgjidhë çdo çështje apo ankesë të klientët;
 • Gjenerimi i shitjeve të reja dhe bashkëpunimi me ekipin e shitjes për të maksimizuar fitimin.
 • Detyra të tjera që mund të caktohen duke marrë parasysh pozicionin.

Kualifikimet

 • Diplomë Universitare
 • Eksperiencë e mëparshme si agjent shitje
 • I orientuar drejt qëllimit për të maksimizuar shitjet;
 • Aftësi të mira komunikimi dhe aftësi në ndërtimin e marrëdhënieve me profesionistë të të gjitha niveleve organizative;
 • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe negociuese;
 • Leje Drejtimi

 

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin : 0697779492

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.