Agjent Shitje Tirane

Punajuaj
 • Post Date: November 15, 2023
 • Apply Before: December 14, 2024
 • Applications 0
 • Views 5
Job Overview

Aquila Liquori, themeluar ne v.1993, lider ne Shqiperi per prodhimin e alkoolit dhe pijeve alkoolike, kerkon te punesoje; Agjent Shitje me eksperience nga te gjitha qytetet e Shqiperise

Agjenti i shitjes eshte pergjegjes per mardhenien me klientet e rinj apo ekzistues, promovimin e produkteteve te reja, njohja e kerkesave te tregut dhe nevojave te klientëve.

 • Eksperience e meparshme si agjent shitje;
 • I orientuar drejt qellimit per te maksimizuar shitjet;
 • Aftesi te mira komunikimi dhe aftesi ne ndertimin e marredhenieve me profesioniste te te gjitha niveleve organizative;
 • Aftesi te shkelqyera organizative dhe negociuese;
 • Leje Drejtimi Kategoria B.

Detyrat

 • Zbatimi i rout ditor, Targetave Ditore dhe Mujor;
 •  Zhvillimi i nje marredhenie te forte dhe te besueshme midis klienteve kryesore dhe kompanise;
 • Kuptimi plote i nevojave dhe kerkesave kryesore te klientit;
 • Zgjerimi i marredhenieve me klientet ekzistues duke propozuar vazhdimisht zgjidhje qe permbushin objektivat e tyre dhe sjelljen e klienteve te rinj;
 • Sigurimi qe produktet dhe sherbimet e duhura u jane dorezuar klienteve ne kohen e duhur;
 • Te shqyrtoje dhe zgjidhe cdo ceshtje apo ankese te klientet;
 • Gjenerimi i shitjeve te reja dhe bashkepunimi me ekipin e shitjes per te maksimizuar fitimin;
 • Detyra te tjera qe mund te caktohen duke marre parasysh pozicionin.

Kualifikimet

Agjenti i shitjes eshte pergjegjes per mardhenien me klientet e rinj apo ekzistues, promovimin e produkteteve te reja, njohja e kerkesave te tregut dhe nevojave te klientëve.

 • Eksperience e meparshme si agjent shitje;
 • I orientuar drejt qellimit per te maksimizuar shitjet;
 • Aftesi te mira komunikimi dhe aftesi ne ndertimin e marredhenieve me profesioniste te te gjitha niveleve organizative;
 • Aftesi te shkelqyera organizative dhe negociuese;
 • Leje Drejtimi Kategoria B.

Dërgoni CV-në në adresen e E-mail L.ziso@aquilagroup.al

ose kontaktoni në whatsapp në numër: +355692054087

Job Detail
 • Career LevelExecutive
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.