Agjent Shitjesh

Punajuaj
 • Post Date: January 15, 2022
 • Apply Before: May 16, 2022
 • Applications 0
 • Views 4
Job Overview

Lajthiza Invest sha

Kerkon te punesoje

-Agjent shitje (M) per qytetin e Tiranes .

Adresa e zyrave te kompanise: Qender Komuna Kashar,Tirane, Albania.

Detyrat

 • Mirembajtja dhe rritja e shitjeve te produkteve ne klientet ekzistues;
 • Kujdeset per ekzekutimin ne kohe te porosive;
 • Kontakt te vazhdueshem me klientet;
 • Kujdeset per bazen materiale te kompanise.
 • Detyra te tjera te cilat do te behen me dije gjate intervistes.

Kualifikimet

 • Preferohet të ketë eksperiencë pune në të njëjtën fushë.
 • Kandidati duhet të ketë aftësi negocimi dhe prezantimi..
 • Te jetë person i komunikueshëm dhe bindës.
 • I motivuar për arritjen e rezultateve.
 • Të njohë mirë zonat e Tiranës/Durresit
 • Të zotërojë patentë per drejtim mjeti te klasit B ose C.

 

Kandidatet e interesuar jane te mirepritur te dergojne CV-ne e tyre ne adresen e e-mail: financa@lajthiza.al

ose te kontaktojne ne numrin  067 605 6294 

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.