Agjent Shitjesh

Application deadline date has been passed for this Job.
Punajuaj
  • Post Date: January 21, 2022
  • Apply Before: May 22, 2022
  • Applications 0
  • Views 43
Job Overview

Kompania Autopasion SH.A ne filialin e saj ne qytetin e Durresit kerkone te punesoje agjent shitje.
Vendi i lire eshte vakant per meshkuj dhe femra, me eksperience dhe pa eksperience.
Te zoteroje patente te klasit B.
Te kete aftesi shume te mira komunikimi.
Paga eshte e kenaqshme.
Ju lutem dergoni CV tuaj ne email-in: romeovasili@autopasion.al ose kontaktoni ne nr te tel: 0694050100

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.