Agjent Shitjesh

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 10, 2021
 • Applications 0
 • Views 87
Job Overview

Uji Lajthiza eshte ne kerkim te dy agjent shitjesh, per qytetet Durres dhe Kavaje.

Kerkesat:

 • Të jenë të aftë për të punuar në grup
 • Të kenë eksperiencë në shitje
 • Të kenë patentë te klasës “C”

Ofrojme:

 • Sigurime shoqerore te paguara
 • Rrogë e kënaqshme

Telefononi: 0674099061

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.