Agjent shitjesh

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 13, 2021
 • Applications 0
 • Views 83
Job Overview

Kompania Bozgo SHpk kerkon te punesoje agjent shitjesh ne terren
Detyrat :

 • Te mirembaje rrjetin e klienteve ekzistues dhe te identifikoje kliente te rinj per kompanin
 • Te prezantoje ne menyre profesionale produktet te cilat trajtohen ne portofilin e tij te shitjes dhe cdo product qe ka kompania
 • Tu ofroje sherbim klienteve
 • Te zgjidhi ankesat e paraqitur nga kliente te ndryshem, kur kjo eshte e mundur, dhe te informoje Supervizorin e Shitjeve per probleme te cilat ato nuk mund ti japin zgjidhje
 • Për të aplikuar në këtë pozicion pune, tel ne nr 0682071242

Cel. : 0682070095

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.