Agjent Shitjesh

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 17, 2021
 • Applications 0
 • Views 96
Job Overview

Agna Group po kërkon njerëz energjikë e të vendosur, që i shikojnë sfidat si mundësi, të gatshëm për tu përballur çdo ditë me dinamikat e tregut dhe që e kanë pasion shitjen dhe punën në terren, për t’i punësuar si agjentë shitjesh për qytetin e Durrësit.

Detyrat

 • Krijon, zhvillon dhe mban marrëdhënie të mira me klientët.
 • Realizon objektivat e shitjes Ambasador për brandet dhe imazhin e kompanisë në treg.
 • Njeh problemet apo mundësitë e tregut dhe ofron zgjidhje kreative.
 • Informohet për konkurrentët dhe raporton bazuar në standardet e kompanisë.
 • Përkrah dhe nxit shitjen e produkteve të reja.
 • Mbështet me entuziazëm çdo aktivitet të organizuar nga kompania.
 • Përditëson njohuritë dhe zhvillohet profesionalisht.

Kualifikimet

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë.
 • Të ketë gatishmëri të lartë për t’i shërbyer klientëve.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi.
 • Të ketë aftësi shumë të mira ndërpersonale.
 • Të ketë vetëbesim dhe motivim të lartë.
 • Të ketë këmbëngulje dhe fokus tek objektivat.
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze.
 • Të ketë njohuri të mira të paketës Microsoft Office.
 • Leje drejtimi automjeti.

Te interesuarit te dergojne CV-te ne adresen hr@agnagroup.com

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.