Agjent Shitjesh

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 20, 2021
 • Applications 0
 • Views 68
Job Overview

Ofrojmë mundësi punësimi në pozicionin e

“Agjent Shitje për Knauf llacrat dhe Fasadat  ” tek Knauf Tirana

Me qëllim për të rritur shitjet dhe për ti qëndruar më pranë tregut me sistemet e llacrave dhe fasadave Knauf Tirana Sh.p.k. ofron mundësinë e punësimit për një Agjent Shitje.

Nëse keni përfunduar studimet ne universitet dhe keni përvojë me shitjet në fushën e ndërtimit Ju ftojmë të përfitoni nga kjo mundësi e të jeni pjesë e korporatës globale.

Detyrat

Përshkrimi i detyrave kryesore të punonjësit:

 • Kujdeset për klientët ekzistues
 • Krijon klientë të rinj
 • Kujdeset per grupet e interesit
 • Ndjek objektet në fazën e projektimit dhe zbatimit
 • Prezanton produktet dhe sistemet
 • Kryen shitje indirekte
 • Organizon dhe realizon seminare per grupet e interesit

Kualifikimet

Kualifikimet dhe aftësitë e kandidatit:

 • Arsim i lartë
 • Përvojë pune në shitje në fushën e ndërtimit
 • Gjuha angleze e folur rrjedhshëm
 • Aftësi përdorimi të paketës MS Office (Word, Excel, PPT të detyrueshme)
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe pune në grup
 • Leje drejtimi Kat.B

Përfshihen në paketën e përfitimeve:

 • Makinë pune
 • Laptop
 • Celular

Përfitime shtesë:

 • Zhvillim i vazhdueshëm personal dhe profesional
 • Shkëmbim i praktiave më të mira në mjedisin ndërkombëtar

Ju lutem dërgoni CV me foto dhe dokumente mbështëse tek Besjana.Nela@knauf.com duke vendosur si subjekt “Aplikim pune per Agjent shitje”.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.