Agjent Shitjesh

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 23, 2021
  • Applications 0
  • Views 2
Job Overview

Ofrojme mundesi punesimi ne pozicionin e Agjent Shitje per IRIS COSMETIC sh.p.k  Me qellim per te rritur shitjet dhe ne kuader te zgjerimit te Kompanise ofrojme mundesine e punesimit per Agjent Shitje (Vajza dhe Djem)
Nese keni perfunduar studimet dhe keni pervoje me shitjet ne fushen e marketeve dhe rrjeteve te dyqaneve. Ju ftojme qe te aplikoni.

Detyrat

Pershkrimi i detyrave kryesore te punonjesit 

* Kryen shitje indirekte (Presale)
* Kujdeset per klientet ekzistues.
* Krijon kliente te rinj.
* Prezanton produktet e reja dhe miremban kodet.
* Organizon dhe kujdeset per kontratat e klienteve.

Kualifikimet

* Pervoje pune ne shitje ne rrjetet e dyqaneve dhe supermarkete, hypermarkete.
* Aftesi shume te mira komunikimi dhe pune ne grup.
* Leje drejtimi Kat.B
* Aftesi bazike kompjuterike.

Adresa: Autostrada Tirane-Durres, Km 1, prane Spitalit Salus dhe Vodafone, Godina IRIS COSMETIC,  Tirane 0692021996 
Ju lutem paraqituni me CV prane zyrave (adresa si me lart) nga ora 09.30 deri 10.30.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.