Agjent Shitjesh ne terren

Application deadline date has been passed for this Job.
Punajuaj
 • Post Date: January 21, 2022
 • Apply Before: May 22, 2022
 • Applications 0
 • Views 14
Job Overview

Firma JU-EN Group kerkon te punesoje Agjent Shitjesh ne terren.

Detyrat

 • Zhvillimi i një marrëdhënie të fortë dhe të besueshme midis klientëve kryesorë dhe kompanisë;
 • Kuptimi plotë i nevojave dhe kërkesave kryesore të klientit;
 • Zgjerimi i marrëdhënieve me klientët ekzistues duke propozuar vazhdimisht zgjidhje që përmbushin objektivat e tyre dhe sjelljen e klientëve të rinj;
 • Sigurimi që produktet dhe shërbimet e duhura u janë dorëzuar klientëve në kohën e duhur;
 • Të shqyrtojë dhe zgjidhë çdo çështje apo ankesë të klientët;
 • Gjenerimi i shitjeve të reja dhe bashkëpunimi me ekipin e shitjes për të maksimizuar fitimin.
 • Detyra të tjera që mund të caktohen duke marrë parasysh pozicionin.

Kualifikimet

 • Diplomë Universitare
 • Eksperiencë e mëparshme si agjent shitje
 • I orientuar drejt qëllimit për të maksimizuar shitjet;
 • Aftësi të mira komunikimi dhe aftësi në ndërtimin e marrëdhënieve me profesionistë të të gjitha niveleve organizative;
 • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe negociuese;
 • Leje Drejtimi klasi B
 • Te zoteroje gjuhen Italiane
 • Rroga base plus bonuse

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin : 0697779492 ose ne email: info@jackalbania.co 

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.