Agjent Shitjesh/Shperndares

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 16, 2021
 • Applications 0
 • Views 45
Job Overview

Agjent Shitjesh /Shperndares eshte përgjegjës për zonën e Tiranës.

Detyrat

 • Demonstron dhe promovon produktet qe kompania tregton.
 • Ndjekje dhe komunikim i vazhdueshem me klientet duke plotesuar nevojat e tyre.
 • Ndjekje dhe komunikim me klientet debitore per mbylljen e detyrimeve.
 • Permbushja e objektivave mujore te vendosura nga menaxheri i shitjeve.
 • Studion tregun dhe konkurrencen.
 • Gjetja e klienteve te rinj.

Kualifikimet

Kualifikimet e kërkuara për pozicionin:

 • Arsim i mesem i nevojshem.
 • Preferohet arsim i larte.
 • Patente e klasit B.

Ju lutem dergoni CV tuaj ne adresen e emailit: hr@hcbd.al

Per me shume informacion mund te telefononi +355 69 2046447

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.