AGJENT SHITJESH

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 9, 2021
  • Applications 0
  • Views 88
Job Overview

Kompania “Lindi Al” me aktivitetin e saj tregtar shtrihet ne te gjithe teritorin e Shqiperise.
Kjo kompani ka partneret e saj nga e gjithe bota dhe njihet ne te gjithe historikun e marredhenjeve te saj te biznesit
per korrektesine dhe partneritetin reciprok shume te suksesshem.

Lindi Al kerkon te punosoje AGJENT SHITJESH NE TERREN PER ZONEN E DURRESIT

Roli dhe përgjegjësitë:

· Viziton çdo pikë shitje në zonën e tij sipas programit ditor.
· Sigurohet që produkti është i pozicionuar në vëndin e duhur
· Kontrollon gjëndjen e stokut të produktit në pikën e shitjes.
· Merr porositë tek klientët ekzistues dhe identifikon klientët e rinj.

Aftësitë dhe kualifikimet:

· Te kete mbaruar arsimin e mesem (arsimi i larte perben avantazh)
· Te kete eksperience pune te meparshme ne pozicione te ngjashme
· Te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe te punoje ne grup
· Te kete deshire te punoje ne terren
· Me vendbanim ne Durres

Per me teper informacion dergoni CV-ne tuaj duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikoni ne emailin info@lindi-al.com

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderMale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.