Agjent terreni

Punajuaj
 • Post Date: December 17, 2021
 • Apply Before: June 15, 2022
 • Applications 0
 • Views 12
Job Overview

Kompania e ndriçimit Bauled ofron vend pune: Agjent Terreni

Adresa: BAULED shpk Tiranë, Rruga “Pavarsia”, mbrapa Casa Italia.  

Detyrat

 • Të mirëmbajë rrjetin e klientëve ekzistues dhe të afrojë klientë të rinj për kompaninë.
 • Të identifikojë nevojat për produkte të klientëve.
 • Të prezantojë në mënyrë profesionale produktet e kompanisë.
 • Të raportojë për nivelin e çmimeve në treg.
 • Të zbatojë procedurat në fuqi dhe rregulloren e brendshme të kompanisë.  

Kualifikimet

 • Të ketë mbaruar Arsimin e Lartë.
 • Njohuri të gjuhës angleze avantazh.
 • Eksperiencat e mëparshme në terren përbëjnë avantazh.
 • Aftësi të mira komunikuese.
 • Sjellje etike dhe me përpikmëri.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre në whatsapp në numrin: 069-609-0300 ose në adresën tonë të emailit: hr@bauled.com

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderMale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.