Agjent Tregtar

Punajuaj
 • Post Date: November 16, 2021
 • Apply Before: January 15, 2022
 • Applications 0
 • Views 7
Job Overview

Kompania gjermane Hyla kerkon te punesoje; Agjent Tregtar

Kualifikimet

 • Mosha 20-35 vjec;
 • Te kete patente dhe makine personale;
 • Te kene aftesi te mira komunikuese;
 • Aplikantet cift perbejne avantazh;

Ofrohet;

 • Page me standarte europiane: 50 000 leke + perqindje

Te gjithe te interesuarit mund te kontaktojne ne numrin e telefonit; 069 20 90 715

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.