Agjente Imobiliare me përfitim 50% komision

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 16, 2021
  • Applications 0
  • Views 78
Job Overview

“Isea Real Estate” është agjenci që meret me menaxhimin e pasurive të patundshme kryesisht në zonën e Tiranës. Stafi Isea Real Estate e ka filluar rrugëtimin në tregun imobiliar 25 vite më parë, dhe gjendet në treg me emrin Isea viteve të fundit.

Është në kërkim të zgjerimit të stafit me persona që kanë dëshirë të rriten në karrierë me pozicionin “Konsulet Imobiliar”

Çfarë duhet të zotëroni?
•Dëshirën për të punuar me kohë të plotë
•Të jeni +23 vjeç
•Të jeni të komunikueshëm dhe ambicioz

Përbejnë Avantazh:
•Zotërimi i gjuhës së huaj
•Eksperienca të mëparshme në shitje ose marketing

P.S Mungesa e eksperiencës rikuperohet nga trajnimet e vazhdueshme që ofron stafi aktual

Çfarë ofrojmë ne për stafin

•Komisionet më të larta në treg (Komisioni 50%)
•Trajnime të vazhdushme për rritjen në karrierë
•Mjedis mikpritës
•Marketing i garantuar në portalet e menaxhimit të pronave

Nëse je duke kërkuar të punosh diku, duke i përcaktuar ju të ardhurat tuaja , po lexoni njoftimin e duhur

Mënyrat e kontaktit : +355682990995
Dergoni CV tuaj : isearealestate@gmail.com
Adresa jonë është: Rruga “Mine Peza”, pranë Vilës Tafaj

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.