Agjente Shitje (F)

Punajuaj
 • Post Date: January 1, 2022
 • Apply Before: May 2, 2022
 • Applications 0
 • Views 11
Job Overview

ALKOS GROUP një ndër grupet më të rëndësishme të distribucionit në Shqipëri, me Zyra Qendrore në autostradën Tiranë – Durrës, km 12, për shkak të zgjerimit të aktivitetit shpall vakant pozicionin: Agjente Shitje kozmetike (F)

Detyrat

 • Viziton çdo pike shitje në zonën që mbulon, sipas programit ditor;
 • Sigurohet qe produkti është i pozicionuar në vendin e duhur dhe sipas standardeve të kompanisë;
 • Kontrollon gjendjen e stokut të produktit në pikën e shitjes;
 • Garanton vendosjen e materialeve promocionale në pikën e shitjes;
 • Mirëmban rrjetin e klientëve ekzistues dhe identifikon klientë të rinj potencialë;
 • Prezanton në mënyre profesionale produktet tek klientët e zonës që mbulon;
 • Monitoron proçesin e porosive dhe bashkëpunon ngushtë me gjithë departamentet përgjegjës deri në mbërritjen e tyre te klienti;
 • Raporton te supervizori i shitjeve mbi ecurinë e punës dhe problematikat e hasura

Kualifikimet

 • Përvojë në pozicione te ngjashme të paktën 2 vjet;
 • Avantazh eksperienca në kompani kozmetike;
 • Aftësi shumë të mira të sherbimit ndaj klientit;
 • Leje drejtimi: Klasi B
 • Fleksibël për lëvizje në Tiranë dhe rrethe;

Luten të gjithë të interesuarit të aplikojnë duke dërguar CV-në në adresën e Email: o.cela@alkosgroup.al

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni do të njoftohen për intervistë.  *Të dhënat tuaja do të ruhen dhe përpunohen vetëm për qëllime rekrutimi, në mbështetje të legjislacionit në fuqi për mbrojten e të dhënave personale Ligjit (Nr. 9887 datë 10.03.2008) Për mbrojtjen e të dhënave Personale.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.