Agjente Shitjesh

Punajuaj
 • Post Date: January 5, 2022
 • Apply Before: May 6, 2022
 • Applications 0
 • Views 5
Job Overview

AlbSolution kompania që merret me tregtim të materialeve të pastrimit, detergjentë pastrimi, artikujt të ndryshëm industrial, kërkon të punësojë:

“Agjente Shitjesh  Tirane”

Detyrat

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Përgjegjës për menaxhimin e portofolit të klientëve dhe ndjekja e marrëdhënieve me ta;
 • Realizon planin e shitjeve të përcaktuar nga kompania në zonën / portofolin e klientëve të tij;
 • Realizon takime per kliente te rinj
 • Njeh në mënyrë të shkëlqyer produktet e kompanisë, si dhe produktet e konkurrentëve;
 • Përgjegjës për mirëmbajtjen e rrjetit ekzitues të klientëve dhe indentifikimin e klientëve të rinj;
 • Ndërton, mirëmban dhe përmirëson marrëdhëniet e biznesit me klientët duke siguruar plotësimin e nevojave të tyre sipas standarteve më të larta;
 • Inicion plane veprimi për krijimin alternativash të reja për shitjen e produkteve të kompanisë;

Personat e interesuar mund të kontaktojnë në adresat e mëposhtme:

Email: hr@albgroup.al

Tel:      067 40 100 44

Adresa:“Mall of Tirana”  Kompleksi Tirana Industrial Park, kapanoni 27, Kashar

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.