Agjente Shitjesh

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 20, 2021
  • Applications 0
  • Views 34
Job Overview

A dëshironi të bëheni pjesë e kompanisë lider në mjekësinë estetike, për të zhvilluar një karrierë të suksesshme në botën e femrave?
Nëse përgjigja juaj është PO, atëherë jeni në vendin e duhur.
Filorga Albania në kuadër tē zgjerimit të aktivitetit të saj kërkon të punësojë një Agjente Shitjesh (Femër) për linjën kozmetike Filorga.

Kualifikimet

Kriteret që duhet të plotësojë kandidatja:
– Të ketë eksperiencë relevante në fushën e Manaxhimit dhe Shitjeve.
– Të ketë aftësi për përmbushjen e objektivave në mënyrë autonome dhe të strukturuar.
– Të ketë aftësi të shkëlqyera në manaxhimin e klientëve dhe partnerëve të kompanisë.
– Të ketë aftësi të shkëlqyera në prezantimin dhe promovimin e produkteve tek klientët.
– Të ketë aftësi shumë të mira në ndjekjen me kujdes dhe përpikmëri të klientëve
– Të ketë aftësi të mira negocimi për realizimin e proçesit të shitjes.
– Të ketë njohuri të mira rreth rrjeteve sociale.

Në këtë pozicion, përveç pagës ofrohen edhe stimuj financiarë bazuar në performancën e arritur të nivelit të shitjeve.
Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutemi të dërgoni CV-në tuaj në adresën elektronike info@dermolife.al, duke specifikuar në ‘subject’ pozicionin për të cilin po aplikoni.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderFemale
  • INDUSTRYFinance
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.