AGJENTE UDHETIMI

Punajuaj
  • Post Date: November 21, 2021
  • Apply Before: February 20, 2022
  • Applications 0
  • Views 9
Job Overview

ILIRIDA TRAVEL & TOURS eshte nje nder agjensite me konkurruese ne sektorin e turizmit ne Shqiperi e cila operon me sukses prej disa vitesh ne treg , duke ofruar nje game te gjere produktesh ekskluzive per klientet brenda dhe jashte vendit.

Aktualisht ne po rritemi dhe kerkojme zgjerimin e stafit me kandidate potenciale duke shpallur pozicione vakante te punes :

AGJENTE UDHETIMESH (TRAVEL CONSULTANT)

Kandidatet duhet te plotesojne kriteret si me poshte :

1. Te kete eksperience pune minimum 1 vjecare ne te njejtin profil
2. Te zoteroje diplome universitare
3. Te zoteroje gjuhen angleze (Gjuha italiane do te perbente avantazh)
4. Te kete aftesi te mira komunikimi dhe bashkepunimi ne grup
5. Te jete fleksibel ne pershtatjen ndaj situatave
6. Aftesi te mira shkrimi dhe njohuri kompjuterike . (Microsoft Office, Adobe etc)

Ofrojme :

1. Page konkurruese
2. Kontrate pune te rregullt
3. Vleresime sipas performances
4. Zhvillim profesional dhe trajnime sipas standarteve me te fundit te teknologjise
5. Ambjent pune miqesor

Te interesuarit te dergojne CV ne info@iliridatravel.al
Mob : +355672077100 / +355692813301

 

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.