Amara Hotel & Spa kerkon te zgjeroje stafin e saj me : Recepsioniste F,& Kamariere Restoranti M/F

Punajuaj
 • Post Date: December 21, 2021
 • Apply Before: May 19, 2022
 • Applications 0
 • Views 13
Job Overview

Amara Hotel & Spa kerkon te zgjeroje stafin e saj me : Recepsioniste F, & Kamariere Restoranti M/F
Përshkrim i punës:


Amara Hotel & Spa
kërkon të zgjerojë stafin me :

 • Recepsioniste,(Minimumi 1 vit experience )
 • Kamariere Restoranti ,(Minimumi 1 vit experience )

Aftësitë e kërkuara:

 • Të jene te kujdesshëm ndaj detajeve.
 • Të jene fleksibël, dhe konfident.

Ofrohet :

 • Ambient komod pune dhe staf motivues,
 • Paga+Bonuse ditore ne baze te performances,
 • Kontrate e rregullt pune.


Te interesuarit/rat te nisin CV e tyre ne email:info@amarahotel.al
ose te kontaktojne ne nr e cel 0677079999

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYHotels
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.