Arketar/e

Punajuaj
  • Post Date: January 15, 2022
  • Apply Before: May 16, 2022
  • Applications 0
  • Views 4
Job Overview

Kompania Besniku Shpk me adrese Maminas Durres, prane fabrikes se tullave,kerkon te punesoj nje arketar/e ne departamentin e finances dhe kontrollit

Kandidati duhet te plotesoje kriteret e meposhtem:

Te kete perfunduar studimet e larta ne fakultetin e ekonomise.
Te kete eksperience pune.
Te jete i/e disponueshem/me per te punuar edhe diten e shtune
Te dije te perdore programet financiare, preferohet Financa5.
Te kete njohuri te gjuhes Angleze, cdo gjuhe tjeter vleresohet.
Preferohet te zoteroj leje per drejtimin e makines(klasi B)
Te jete i/e komunikueshme, dhe me deshire per te punuar ne grup.

Jeni te lutur te aplikoni nepermjet dergimit te Cv-se dhe letres suaj te interesit ne adresen e departamentit te burimeve njerezore, si me poshte vijon:  besnikushpk@yahoo.com

Ju falenderojme per interesin tuaj! Suksese!
Cel. : +355672003771

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.