Arketare

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 29, 2021
 • Applications 0
 • Views 62
Job Overview

Kompania DEGERT AUTO SH.A , kerkon te punesoje :
Arketare me kohe te plote per ne dyqanin e saj me adrese Fresku ose ne dyqanin me adrese Kamez.

Detyrat

 • Përdorimin e kasës, kryerjen e arkëtimeve dhe përdorimin e shpejtë dhe korrekt të pajisjeve elektronike;
 • Arkëtimin e rregullt të të ardhurave sipas raporteve të sistemit;
 • Marrjen e pagesave, duke siguruar që të gjitha çmimet dhe sasitë te janë të sakta, duke dhënë një faturë për çdo klient;
 • Ndjekjen e të gjitha procedurave të dyqanit në lidhje me kuponat;
 • Aftësine për të punuar në grup dhe për të krijuar një mjedis familjar;

Kualifikimet

 • Te kete perfunduar arsimin e larte;
 • Te kete eksperience pune ne Arke per me shume se 1 vit;
 • Te jete serioze, punetore dhe e pergjegjshme;
 • Te jete e komunikueshme.

Nese jeni te interesuar per kete pozicion pune,ju lutem te mund te dergoni CV-ne tuaj ne  adresen e e-mailit : burimenjerezore@degertauto.com 

Kontakt : +355 69 60 58 830

Adresa ku do realizohen intervistat : Blloku Gintash,Laprake,Tirane Albania

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.