Arketare/Kasiere

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 15, 2021
 • Applications 0
 • Views 102
Job Overview

“JURREI” shpk, pjesë e grupit Kadiu e specializuar në rrjetin e supermarketeve, përfshin në tërësinë e vet si biznes, Qendrën Tregtare të Biznesit “GALAKTIK SHOPPING CENTRE” dhe supermarketet Conad në qytetin e Durrësit. Pjesë e “JURREI” shpk janë dhe rrjeti i supermarketeve të para Bio të certifikuara në Shqipëri, BioJu, me vendodhje në Tiranë.

Aktualisht kompania po kërkon të punësojë punonjës në pozicionin Arkëtar/Kasier.

Përgjegjësitë e pozicionit:

 • Kryen regjistrimin e çdo blerjeje të klientit dhe paisjen e klientit me faturën tatimore;
 • Kryen arkëtimin e lekëve dhe evidentimin e valutës fallco;
 • Mban përgjegjësi për kuadrimin e arkës në turnin e vet;
 • Mirëmban dhe raporton skadencat në raftet e përcaktuara nga menaxheri i marketit;
 • Mirëpret dhe përcjell çdo klient në market me buzëqeshje dhe mirësjelle;
 • Detyra të tjera shtesë në përputhje me pozicionin, të caktuara nga menaxheri i marketit.

Kriteret dhe aftësitë e kërkuara:

 • Minimumi 1 vit eksperiencë të mëparshme në këtë pozicion;
 • Njohje të programit Financa 5;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Aftësi të menaxhimit të kohës dhe stresit;
 • Ndershmëri, besueshmëri dhe integritet;
 • Njohuri të gjuhës angleze dhe italiane

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV në adresën e emailithr@bioju.al.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.