Arkëtare

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 9, 2021
  • Applications 0
  • Views 126
Job Overview

Kadiu Group, lider ne industrinë automotive, pjeseve te kembimit dhe lubrifikanteve eshte ne kerkim per Arketare ne qytetin e Tiranes.

Detyrat

Menaxhimi i pageses se kryer nga klienti
Regjistrimi i pageses ne sistemin financiar
Monitorimi i detyrimeve nga klientet
Raportimi brenda departamentit te Finances

Kualifikimet

Të ketë mbaruar arsimin e lartë ne deget e ekonomise.
Eksperienca e meparshme minimalisht 3 vjet si ekonomiste.
Te kete aftesi shume te mira profesionale, komunikuese.
Te jete e sakte, korrekte, bashkepunuese.
Te kete njohuri nga programet financiare dhe nga paketa microsoft.
Te jete me banim ne qytetin e Tiranes.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV në adresën e e-mailit hr@kadiu.al

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience3 Years
  • GenderFemale
  • INDUSTRYFinance
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.