Arkitekt (Dizenjues Ndricimi)

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 3, 2021
 • Applications 0
 • Views 11
Job Overview

Light Company është në kërkim të projektuesve të rinj të ndriçimit.

Detyrat

Figura profesionale e kërkuar do të duhet të merret me projekte ndriçimi dhe konsulencë përmes fazave kryesore të zhvillimit të projektit:

 • Interpretimi i projektit arkitektonik dhe zhvillimi i një koncepti paraprak;
 • Përcaktimi i llojeve dhe burimeve të duhura të dritës;
 • Planifikim përfundimtar dhe ekzekutiv;
 • Prezantimi i projektit;
 • Mbikëqyrjen dhe monitorimin e punimeve.

Kualifikimet

Kërkesat themelore për kryerjen e rolit janë:

 • Eksperiencë e mëparshme në sektorin e ndriçimit.
 • Njohuri të shkëlqyera të paketës Adobe (në veçanti Photoshop dhe Indesign) dhe Autocad.
 • Njohuri të mira të Dialux.
 • Aftesi te mira vizatimi me dore.
 • Aftesi te mira komunikuese dhe organizative.
 • Aftësi për punë në grup.
 • Fleksibilitet në orare.
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze.
 • Disponueshmëria për udhëtime në Itali dhe jashtë vendit dhe testet e ndriçimit gjatë natës

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën e emailit: lightcompanyalb@gmail.com ose mund te kontaktoni ne numrin : 0674089563

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.