Arkitekt/e

Punajuaj
 • Post Date: June 17, 2022
 • Apply Before: November 16, 2022
 • Applications 0
 • Views 21
Job Overview

Castellino Home kerkon te punesoje: Arkitekt/e.

Kualifikimet

KUALIFIKIMET/KERKESAT:

 • Aplikantet duhet te jene te diplomuar dhe me experience pune minimum 2 vjecare(kryesisht ne arredime,dizajn dhe zberthime teknike).

Kusht i domosdoshem perdorimi i :

 • Autocad.
 • Sketch up.
 • Paket Microsoft office/Windows/Exel/Word.
 • Adobe Photoshop (eshte plus) si dhe 3D max.

Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj me subjektin “Arkitekt/e” në : castellino.al@hotmail.com ose ne nr cel: 0697213616.
* Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit nr. 9887 vendosur nga Parlamenti i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Job Detail
 • Career LevelExecutive
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYDesigning
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.