Arkitekt/e

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 23, 2021
  • Applications 0
  • Views 35
Job Overview

Aluflor mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. Për më tepër Aluflor ka vendosur standarde të larta teknologjike në industrinë e ndërtimit. Përfitimi funksional i markës qëndron në zgjidhjet më të mira teknike. Ne kuader te zgjerimit te kompanise, dhe nevojes per staf shtese, ALUFLOR eshte i interesuar te punësojë një Arkitekt që të plotësojë kriteret e mëposhtme:

Detyrat

Duhet t’i permbahet ketyre rregullave:
-Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes.
-Te jete i komunikueshem me koleget dhe i gatshem ne cdo kohe te jape ndihmen e tij per nevojat e kompanise.
-Te karakterizohet nga ndershmeria,integriteti dhe korrektesia;
-Te kete aftesi organizative, creative dhe te ndihmoje ne dhenien e ideve te reja;
-Te eci me te njejtin hap me qellimet dhe synimet e kompanise;
-Te ruaje konfidencialitetin;
-Aplikimi me foto eshte i detyrueshem;

Kualifikimet

Edukimi, Kualifikimet dhe Eksperiencat e kerkuara:
-Te kete perfunduar arsimin e larte per Arkitekture;
-Te kete eksperience mbi dy vjet si Arkitekt/e;
-Preferohet të ketë eksperiencë me fasadat;
-Njohje shume e mire e gjuhes angleze;
-Njohje shumë e mirë e paketës Microsoft Office, Autocad, Tekla etj;
-Aftesi shume te mira komunikimi;
-Aftesi per te punuar ne grup;

Per te gjithe personat e interesuar qe i plotesojne kriteret e mesiperme, mund te dergojne CV-ne e tyre duke specifikuar pozicionin per te cilin po aplikojne ne E-mailin: recruit@aluflor.com
Adresa: Rr. “Xhanfize Keko”, Pallati i Conad, kati 2, Porcelan, Tirane. Nr. Cel: 0674041209

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYDesigning
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.