Arkitekt/e Interior Dizajn

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 9, 2021
 • Applications 0
 • Views 1
Job Overview

Mobileri Prestigj  është në kërkim të kandidatëve për pozicionin e punës Arkitekt/e Interior Dizajn.

Detyrat

Detyrat:

 • Të realizojë projekte interior për të përmbushur nevojat dhe kërkesat e klientëve në fushën e mobilimit të zyrave.
 • Të japë sygjerime klientëve në lidhje me arredimet e brendshme të ambjenteve.
 • Të marrë përsipër përgjegjësitë për të gjitha aspektet e projektimit dhe zhvillimit të projektit brenda afatit.
 • Të menaxhojë dhe të ndjekë projektet deri në realizimin përfundimtar tek klienti.
 • Mban marrëdhëniet me furnitorët dhe klientët.

Kualifikimet

Kërkesat për këtë pozicion:

 • Të ketë perfunduar Arsimin e lartë (Universiteti i Arkitekturës) minimumi Bechalor.
 • Eksperienca përbën avantazh
 • Përbën avantazh në përzgjedhje, kandidatët që kanë eksperiencë pune në retail, kompani arredimi etj.

Aftësitë dhe kompetencat:

 • Të ketë njohuri shumë të mire të gjuhës Angleze (njohuri të gjuhëve të tjera përbëjnë avantazh)
 • Njohuri te paketes Microsoft Office
 • Njohuri të avancuara të programeve të dizenjimit, si Sketchup, Auto Cad 2D/3D, Adobe Photoshop etj.
 • Aftësi për të koordinuar punën dhe projektet përkatëse;
 • Aftësi shumë të mira komunikuese në marrëdhënie me klientët;
 • Aftësi shumë të mira në shitje/marketing

Në rast se posedoni cilësitë e listuara më sipër, ju lutem të dërgoni CV-në tuaj duke specifikuar pozicionin në fjalë në adresën tonë elektronike: mobileriprestigj@gmail.com ose mund të kontaktoni në numrin e kontaktit: +355 68 207 9431

“Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.