Arkitekt/e Zyre

Punajuaj
 • Post Date: January 5, 2022
 • Apply Before: May 6, 2022
 • Applications 0
 • Views 8
Job Overview

Kompania e ndriçimit Bauled ofron vend pune: Arkitekt/e Zyre.

Adresa: BAULED shpk Tiranë, Rruga “Pavarsia”, mbrapa Casa Italia.

Detyrat

 • Të njoh dhe përvetësojë produktet e kompanisë;
 • Menaxhimi I planeve të projektimit nga zhvillimi i konceptit deri në përfundim;
 • Përgatitja e propozimeve dhe planeve të projektimeve të ndryshme bazuar në kërkesat e klientëve;
 • Përcaktimi dhe respektimi I buxheteve dhe afateve kohore;
 • Ndërtimi I raporteve mbi planet dhe projektimet e realizuara;

Kualifikimet

 • Të ketë mbaruar arsimin e lartë në degën e arkitekturës;
 • Eksperienca e mëparshme në këtë fushë avantazh;
 • Aftësi komunikuese dhe bashkëpunuese;
 • Njohuri të gjuhës angleze;
 • Njohuri të Paketes Office, Autocad, Dialux, 3ds Max, Sketchup;

Të interesuarit mund të dërgojnë CV e tyre në adresën tone të emailit: hr@bauled.com                                                                                                                                                                                

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYDesigning
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.