Arkitekt/e

This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 15, 2021
 • Apply Before: January 14, 2022
 • Applications 0
 • Views 8
Job Overview

AORA DIVANI kerkon;  Arkitekt/e 

 • Puna – 8 ore ne dite.
 • Kushte shume te mira pune
 • Ambjent miqesor dhe komod.

Detyrat

 • Të sigurojë një shërbim cilësor dhe profesional ndaj klienteve.
 • Krijon komunikimin me klientët, kupton interesin e tyre, i prezanton dhe i sygjeron produktet për të cilat ai është i interesuar.
 • Përgjegjës per projektet dhe prezantimin e tyre.
 • Të ndjekë proceset e punës si i janë përcaktuar.
 • Të tregojë dëshirë dhe rezultate të dukshme për të plotësuar objektivat.
 • Të jetë i aftë për të kuptuar nevojat e klientit dhe për t’iu përgjigjur në mënyrë efikase dhe logjike.
 • Te kete aftesi te shkelqyera ndervepruese dhe bashkepunuese me koleget.
 • Të tregojë dëshirë dhe rezultate të dukshme për të plotësuar objektivat.
 • Të jetë i aftë të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup.

Kualifikimet

 • Të ketë përfunduar masterin shkencor në Arkitekturë.
 • Njohës i programeve si Autocad, Revit, 3D Max, Illustrator, Photoshop.
 • Njohës i programeve bazë kompjuterike të paketës Microsoft Office.
 • Njohës shumë i mirë i gjuhës angleze.

*Showroomi yne eshte ne kerkim te nje individi ku do i jape mundesine te jete Main Architect.Ekpserienca perben avantazh.

Vlersimet jane ne baze te backgroundit dhe feedbackut qe garantohet.

Aplikantet te dergojne CV-te e tyre ne nr : 0676104388, ose ne emailin aoradivani@outlook.com

Adresa : Rruga Xhanfize Keko, prane TV Klan.

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.