Arkitekt

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 9, 2021
  • Applications 0
  • Views 100
Job Overview

EKII Architects eshte nje studio projektimi me eksperience disa vjecare, e specializuar ne arkitekture, interior design dhe urban design. Studio ka zhvilluar dhe vijon te zhvilloje projekte ne Shqiperi, por se fundmi eshte e angazhuar dhe me projekte nderkombetare.

Studio ofron mundesi punesimi per:
1. Arkitekt i profilizuar ne zbatimin e projekteve ndertimore
2. Junior Architect 

Te interesuarit mund te dergojne aplikimin e tyre (CV+ Portfolio) ne adresen e emailit ek2architects@gmail.com

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.