Asistent Arkitekt

This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 9, 2021
 • Apply Before: January 8, 2022
 • Applications 0
 • Views 7
Job Overview

MAD Studio, eshte nje zyre projektimi qe operon kryesisht ne fushen e arkitektures dhe te ndertimit.

Kualifikimet

 • Të zotërojë diplomë universiteti në Arkitekturë;
 • Aftësi mbi çështje të skemave organizative e funksionale të objekteve dhe detajeve të rifiniturës;
 • Aftësi për të koordinuar projektin me punët e disiplinave të tjera, si: Konstruksion, Elektrik, Mekanik;
 • Aftësi për të punuar në skuadër;
 • Njohje shumë e mirë e Gjuhës angleze;
 • Përdorimi i paketës Auto Cad, SketchUp, 3D Max, Microsoft Office, Adobe Photoshop;

Jeni te lutur te aplikoni duke derguar CV tuaj tek emaili: info@madstudio.al

 

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.