Tirane, ofroj vend pune Asistent/e Dentar dhe Stomatolog

Poliklinika Albanian Dental Travel, e profilizuar ne fushen e turizmit dentar,
kerkon te punesoje Asistent/e Dentar dhe Stomatolog per punime mbi dhembe dhe mbi implante.

Aplikanti duhet te plotesoje kriteret si me poshte:
1. Të ketë mbaruar arsimin e lartë për stomatologji
2. Të ketë njohuri të gjuhës italiane
3. Aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi në grup
4. Eksperienca të mëparshme pune janë avantazh

Te interesuarit te kontaktojne ne numrat tane te telefonit

Cell: +355 67 50 60 101
Adresa: Rr. Nikolla Tupe, perballe Njesise Bashkiake Nr. 5
Jeni te mirepritur!