Asistent/e Menaxher

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 10, 2021
 • Applications 0
 • Views 68
Job Overview

Kompania Globe nisi aktivitetin në fushën e tregtimit të pajisjeve elektroshtëpiake dhe elektronike në vitin 2002, me showroom-in e parë “Electrolux” në Tiranë. Hap pas hapi, ajo u konsolidua duke arritur të jetë një nga kompanitë lider në vend.   Në Globe ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke zhvilluar  burimet tona njerëzore, për ti dhënë të gjithëve mundësinë të jenë pjesë e përbashkët e suksesit tonë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikëpamje dhe eksperienca. Pozicioni Vakant: Asistente Menaxhere ne Departament

Detyrat

 • Ndjekja e procedures se blerjes se produktit dhe mirembajtja e maredhenieve me furnitoret.
 • Ndjek procesin e shitjeve te produkteve dhe perpilon raporte ne lidhje me ecurine.
 • Organizon dhe zhvillon trajnime te vazhdueshme me stafin e shitjeve per produktet e reja.
 • Sigurohet te kete informacion te vazhdueshem mbi produktet dhe cmimet e konkurences. E tj.

Kualifikimet

 • Te kete perfunduar arsimin e larte.
 • Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi.
 • Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze (njohja e nje gjuhe tjeter perpos gjuhes angleze perben avantazh).
 • Eksperience ne nje kompani te ngjashme.
 • Person energjik, me iniciative dhe kembengules.
 • Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike.
 • Te kete aftesi per te punuar ne Grup.

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresat : Email : hr@globe.al    
Ose dorezoni Cv ne adresen : Rr”Kavajes”, Nd.124, H. 10, Kati 2
Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme.
Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet !

Job Detail
 • Offerd Salary0- £15,000
 • Career LevelManager
 • Experience2 Years
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.