Asistent Finance

Punajuaj
 • Post Date: May 18, 2022
 • Apply Before: September 17, 2022
 • Applications 0
 • Views 19
Job Overview

Ulysses Enterprises, kompania e vetme e licensuar per te ofruar sherbimet e kompanive globale courrier FedEx dhe TNT per Shqiperine kerkon te punesoje punonjes/e me kohe te plote per Asistent Finance.

Kualifikimet

Kriteret qe duhet te permbushe kandidati/ja jane:

 • Arsim i Larte dega e Finances / administrim Biznes.
 • Te kete njohuri / te kete punuar me pare me programet financiare financa 5 / alpha.
 • Te jete i komunikueshem dhe i/e afte te punoje ne grup.
 • Te kete eksperience te meparshme.
 • Te zoteroje gjuhen Angleze ne nivel te avancuar.
 • Te kete njohuri te mira ne perdorimin e kompiuterit.

Jeni te mirepritur te dergoni aplikimet tuaja ne adresen e meposhtme

Ne aplikim ju lutem vendosni subjektin: Aplikim “Asistent Finance”

Email: customerservice@ulysses.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.