Asistent Finance

This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 16, 2021
 • Apply Before: June 14, 2022
 • Applications 0
 • Views 35
Job Overview

Ulysses Enterprises, kompania e vetme e licensuar per te ofruar sherbimet e kompanive globale courrier FedEx dhe TNT per Shqiperine kerkon te punesoje punonjes/e me kohe te plote per;

Asistent Finance

Kualifikimet

Kriteret qe duhet te permbushe kandidati/ja jane:

 • Arsim i Larte dega e Finances / administrim Biznes.
 • Te kete njohuri / te kete punuar me pare me programet financiare financa 5 / alpha .
 • Te jete i komunikueshem dhe i/e afte te punoje ne grup
 • Te kete eksperience te meparshme
 • Te zoteroje gjuhen Angleze ne nivel te avancuar
 • Te kete njohuri te mira ne perdorimin e kompiuterit.

Jeni te mirepritur te dergoni aplikimet tuaja ne adresen e meposhtme

Ne aplikim ju lutem vendosni subjektin:Aplikim “Asistent Finance ”

Email: customerservice@ulysses.al

Job Detail
 • Career LevelExecutive
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYFinance
 • QualificationHigh School
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.