Asistent i Burimeve Njerezore

Punajuaj
 • Post Date: May 18, 2022
 • Apply Before: September 17, 2022
 • Applications 0
 • Views 28
Job Overview

Ulysses Enterprises eshte ne kerkim te kandidateve per pozicionin vakant si: Asistent i Burime Njerezore

Kualifikimet

Kriteret qe duhet te permbushe kandidati/ja jane:

 • Diplome universitare ne fushen e administrim biznesit ose te ngjashme;
 • Minimalisht 1 vit experience pune ne burimet njerezore;
 • Njohuri shume te mira te gjuhes angleze;
 • Aftesi shume te mira komunikuese dhe organizative;
 • Aftesi per te punuar ne grup;
 • Njohuri shume te mira rreth programve baze kompjuterike.

 

Ne aplikim ju lutem vendosni subjektin:Aplikim ” Asistent burime njerezore “

Email: customerservice@ulysses.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderBoth
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.