Asistent / Menaxher

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: December 20, 2021
  • Applications 0
  • Views 63
Job Overview

Ofroj vende pune-Asistent menaxher

Pespa Alumin shpk, e cila ushtron aktivitetin e saj kryesisht ne fushen e prodhimit te profileve dhe aksesoreve te ndryshem prej alumini, me experience disa vjecare ne tregun shqiptar dhe ate te huaj, kerkon te punesoje individe ne pozicionin: Asistent menaxher

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:
-Te kene perfunduar arsimin e larte ne nje nga deget e Fakultetit te Ekonomise (Administrim biznesi, Menaxhim etj).
-Te njohe dhe te perdore shume mire Excel-in (nivel i avancuar)
-Te kete aftesi te mira menaxhimi dhe organizimi pune.
-Te kete njohuri te gjuhes angleze (njohja e gjuheve te tjera perben avantazh).
-Disponibilitet full time.
-Preferohet te jete me banim ne Durres.

Ofrojme:
-Ambjent komod pune, page mbi mesataren e tregut dhe bonuse ne varesi te performances.
-Trajnim i vazhdueshem dhe mundesi per rritje profesionale.
-Kontrate te rregullt pune sipas legjislacionit shqiptar,

Te interesuarit mund te dergojne CV duke specifikuar pozicionin e punes per te cilin aplikojne ne adresen: cv@pespagroup.com
Aplikantet e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste.

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderBoth
  • INDUSTRYManagement
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.