Asistente administrative

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
  • Post Date: November 9, 2021
  • Applications 0
  • Views 32
Job Overview

Nje fasoneri italiane ofron vend te lire pune ne pozicionin e asistente administrative.

Pozicioni i punes konsiston ne realizimin e detyrave si ne vijim:
Mbajtja e te dhenave dhe kontaktit me punonjesit, te tretet
Pune ne recepsion, pune administrative te ndryshme
Pergatitjen e faturave te eksportit, mbajtja e inventarit te mallrave,etj.

Kriteret:
Te kete eksperience pune ne administrate minimumi 1 vit.
Te perdore shume mire paketen Office.
Te komunikoje shume mire ne gjuhen anglisht ose italisht.
Te jete e komunikueshme dhe te jete e afte te punoje ne grup.
Te jete e pavarur persa i perket transportit.

Orari i punes 08:00-16:30, nga e hena ne te premte.

Adresa: Fllake, Durres.
Të gjithë kandidatet e interesuara mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar CV-ne ne anglisht ose italisht në adresën e mëposhtme:
punesim.ru@gmail.com

Job Detail
  • Offerd Salary0- £15,000
  • Career LevelOthers
  • Experience2 Years
  • GenderFemale
  • INDUSTRYManagement
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.