Asistente Ekonomiste

Punajuaj
  • Post Date: January 1, 2022
  • Apply Before: May 2, 2022
  • Applications 0
  • Views 52
Job Overview

Kompania “Qafshtama”, një nga prodhuesit kryesorë të ujit mineral natyral në tregun shqiptar ” kërkon kandidatë për pozicionin më poshtë:

Pozicioni i punes:
Asistente Ekonomiste

Kërkesa për kandidatët
– Të kenë përfunduar studimet e larta në Fakultetin Ekonomik (preference per Universitetin e Tiranes)
– Të kenë aftësi të mira komunikuese
– Të jenë ambiciozë, kërkues ndaj vetes dhe të orientuar ndaj punës me objektiva

Kandidatëve iu kërkohet të bashkangjisin në aplikim:
– CV me fotografi

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen email jobs@qafshtama.com

Job Detail
  • Career LevelOthers
  • ExperienceLess than 1 Year
  • GenderFemale
  • INDUSTRYFinance
  • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.