Asistente Ekzekutive- BIG ALB GROUP

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: November 30, 2021
 • Applications 0
 • Views 4
Job Overview

Big Alb Group ehste ne kerkim te Asistentes Ekzekutive me profilin si me poshte:

 • Vepron si pikë kontakti midis drejtuesve, punonjësve, klientëve dhe partnerëve të tjerë të jashtëm.
 • Menaxhon kalendarët e drejtuesve dhe krijon takime.
 • Mbikëqyr punën e stafit Veproni si menaxher zyre duke vazhduar me inventarin e furnizimit të zyrës.
 • Formaton informacionin për komunikimin e brendshëm dhe të jashtëm – memorandume, email, prezantime, raporte.
 • Merr shënime gjatë takimeve.
 • Organizimi dhe mirëmbajtja e sistemit të regjistrimit të zyrës.
 • Publikon dhe organizon reklama të punësimit.
 • Programon takime për intervista.
 • Merr pjesë në intervistat paraprake

Aplikoni ne adresen e emailit:hr@bigalbgroup.al

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • Experience2 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.