Asistente ekzekutive/koordinatore

Punajuaj
 • Post Date: January 11, 2022
 • Apply Before: May 12, 2022
 • Applications 0
 • Views 4
Job Overview

LUFRA shpk, e krijuar mbi 28 vite më pare, është sot kompania më e madhe e produkteve te qumeshtit në vende. Me fabrikë në Lushnje, Rrogozhinë dhe një fabrikë uji në Dukat, Vlorë, dhe prezente në të gjithë Shqipërinë me mbi 40 produkte të ndryshme për konsumatorin.
Aktualisht kërkon të punësojë një Asistente ekzekutive/koordinatore 
 per zyrat ne Tirane.

Detyrat

 • Komunikon me anë të telefonit me klientë, punonjës ose partnerë të ndryshëm të kompanisë.
 • Pergjegjese per shperndarjen e emaileve te ndryshme qe vijne tek emaili i kompanise, tek personat qe drejtohen emailet.
 • Përgjegjëse për të gjitha aktivitetet në sistemin aktual të shitjeve, asiston stafin e shitjes se kompanise.
 • Pergjegjese per celjen e ofertave ne sistem per produktet e kompanise sipas kerkeses se menaxhereve.
 • Përgatit raporte dhe informacione për menaxhimin;
 • Shoqeron vizitoret tek personat perkates me te cilet eshte lene takimi.
 • Merr posten dhe e shperndane ate.
 • Detyra të tjera  te percaktuara nga eprori dhe/ose sipas nevojave te kompanise.

Kualifikimet

 • Diplomë Universitare në Shkenca Sociale, Ekonomik ose te ngjashme me te.
 • Aftësi të shkelqyera komunikuese ne shkrim dhe te folur.
 • Aftesi organizative.
 • Aftesi te mira per te perdorur kompjuterin (internet & office) si dhe njohir bazike ekonomike
 • Te njohe mire gjuhen angleze dhe Italiane.

Ju mund te aplikoni duke derguar CV tuaj ne emailin hr@lufra.al
– Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të telefonohen

Job Detail
 • Career LevelOthers
 • ExperienceLess than 1 Year
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.