Asistente Menaxher Produkti

Application deadline date has been passed for this Job.
This job has been Expired
Punajuaj
 • Post Date: December 9, 2021
 • Applications 0
 • Views 2
Job Overview

Kompania Infosoft Office sh.p.k, lider ne tregtimin e artikujve kancelarike per zyra, kerkon te punesoje kandidate te kualifikuar per postin, Asistente Menaxher Produkti.

Detyrat

Detyrat dhe pergjegjesite kryesore jane:

 • Asiston menaxheret e departamentit ne detyra te caktuara.
 • Mban kontakte me furnitoret vendas, merr oferta dhe mostrat perkatese te produkteve.
 • Ndjek, analizon dhe faturon produktet e kaluara per perdorim te brendshem.
 • Pergatit raportet sipas nevojave te departamentit.
 • Ndjek logjistiken e porosive te produkteve nga tregu i brendshem.
 • Bashkepunon ngushte me Departamentin e Shitjeve ne lidhje me kerkesat e klienteve per produkte specifike nga tregu vendas.

Kualifikimet

Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:

 • Te kete perfunduar Arsimin e Larte (perparesi ka Fakulteti i Ekonomise, Shkencave Natyrore).
 • Te kete eksperience ne sektorin e blerjeve mbi 2 vjet.
 • Te zoteroje gjuhen Angleze ne te folur dhe ne te shkruar.
 • Te jete nje person i komunikueshem.
 • I afte te punoje ne grup dhe te perballoje volum pune.
 • Aftesi te mira organizative, negociuese dhe analizuese.
 • Mosha e preferuar nen 35 vjec.

Kandidatet e interesuar te dergojne Leter Interesi, dhe CV ne adresen hr@infosoftoffice.al
Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret e mesiperme do te kontaktohen dhe kualifikohen per fazen e intervistes.

Job Detail
 • Career LevelManager
 • Experience3 Years
 • GenderFemale
 • INDUSTRYManagement
 • QualificationDiploma
Shortlist Never pay anyone for job application test or interview.